Паста з тосканським песто

pasta_with_pesto

Сьогодні у нас чергова варіація на тему італійської пасти. Готуємо соус песто, відварюємо улюблений вид пасти і насолоджуємось довершеним смаком.

На слоїк з соусом песто:

  • 150 г сиру Пекоріно
  • 150 г волоських горіхів
  • 2 великих жмені листя базиліку
  • сіль за смаком
  • 100 мл оливкової олії холодного віджиму
  • 1 маленький зубчик часнику
  • паста

Готуємо:

  1. Сир нарізати невеликими кубиками і подрібнити до стану грубої крихти в чаші блендера разом з волоськими горіхами, базиліком, сіллю, 4-ма ст. л. оливкової олії і часником.
  2. Влити олію, що залишилося і перемішати. За необхідності додати трохи кип’яченої води (це якщо соус буде зовсім густий).
  3. Пасту відварити до стану al dente. Додати соус і подавати до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Індукційна варильна поверхня Gorenje IT614SC

Блендер Gorenje HBX603HC

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *