Апетитні малинові еклери

raspberry_eclairs_1

Ця легка та хрустка версія класичних еклерів наповнена кремом зі смачною малиною, яка надає насиченого смаку та рожевого відтінку. Приготуйтеся до створення апетитного десерту, перед яким ніхто не зможе встояти!

Інгредієнти:

● 125 мл молока
● 125 мл води
● 125 вершкового масла
● 1 ст. л. цукру
● 160 г борошна
● 0,5 ч. л. солі
● 250 г яєць

Спосіб приготування:
Залийте 125 мл молока і 125 мл води в невелику каструлю. Додайте 125 г вершкового масла та 1 столову ложку цукру. Доведіть до кипіння, після чого зніміть з вогню. Додайте 0,5 чайної ложки солі та 160 г борошна. Перемішуйте до однорідної консистенції. Знову поставте каструлю на плиту. Готуйте й помішуйте на слабкому вогні. Коли тісто відстане від стінок сковорідки, зніміть її з вогню. Перекладіть тісто в миску та дайте охолонути протягом 2 хвилин. Поступово додавайте збиті яйця. Перемішуйте лопаткою, доки тісто не стане однорідним. Викладіть рядки тіста довжиною 10 см на деко, застелене пергаментним папером. Згладьте краї мокрими пальцями. Змастіть яйцем. Випікайте 15 хвилин за температури 200 °C. Після цього зменште температуру до 180 °C та випікайте ще 15 хвилин. Дайте еклерам охолонути. Наповніть еклери малиновим кремом. Занурте еклери в розтоплений білий шоколад. Прикрасьте свіжою малиною та цукерками.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *