Завдяки ароматному соусу звичне обсмажене філе риби набуде зовсім нових відтінків смаку. В міру пікантний соус, з солодкуватими нотками. Олія волоського горіху, яка зазначена в інгредієнтах, додасть соусу особливого аромату. Тим більше, що відтепер, приготувати олію з необхідних інгредієнтів можна прямо на кухні. Ви ще не чули про оліє прес? Дізнатися більше про чудо пристрій та всі переваги приготування найкращої олії холодного віджиму у себе вдома, можна саме тут.
Соус до філе риби
На 4 порції
- 1 цибулина
- 2 редиски
- 2 столові ложки оцту з білого вина
- 5 столових ложок олії волоського горіха холодного віджиму
- 1 столова ложка лимонного соку
- 1 чайна ложка гірчиці
- 1 столова ложка меду
- сіль, перець
Приготування
- Подрібніть цибулю та редис.
- У чаші змішайте оцет, лимонний сік, гірчицю та мед.
- Додайте олію волоського горіха та збийте вінчиком.
- Додайте приправи за смаком.
- Усередину покладіть нарізані овочі.
- Подавайте соус зі смаженим філе риби.
Смачного!
Рекомендована техніка: