Мінімальний набір інгредієнтів і ще менше брудного посуду. Чи не ідеально? Але ця страва не лише легка в приготуванні, а й надзвичайно смачна, особливо в поєднанні з простим салатом.
Інгредієнти:
● 300 г філе лосося
● 60 мл кленового сиропу
● 2 ч. л. тертого імбиру
● 1 ст. л. соєвого соусу
● 1 зубчик часнику
Щоб приготувати підливу, змішайте кленовий сироп із подрібненим часником, тертим імбиром і соєвим соусом у невеликій мисці. Помістіть філе лосося в жаростійку посудину. Вкрийте філе підливою, рівномірно розподіляючи її за допомогою щіточки, і посипте сіллю. Запікайте за допомогою верхнього або нижнього нагрівання протягом 20 хвилин при температурі 200 °C.