Лосось під кленовим соусом

maple-glazed-salmon-1

Мінімальний набір інгредієнтів і ще менше брудного посуду. Чи не ідеально? Але ця страва не лише легка в приготуванні, а й надзвичайно смачна, особливо в поєднанні з простим салатом.

Інгредієнти:
●        300 г філе лосося
●        60 мл кленового сиропу
●        2 ч. л. тертого імбиру
●        1 ст. л. соєвого соусу
●        1 зубчик часнику

Щоб приготувати підливу, змішайте кленовий сироп із подрібненим часником, тертим імбиром і соєвим соусом у невеликій мисці. Помістіть філе лосося в жаростійку посудину. Вкрийте філе підливою, рівномірно розподіляючи її за допомогою щіточки, і посипте сіллю. Запікайте за допомогою верхнього або нижнього нагрівання протягом 20 хвилин при температурі 200 °C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *