Лимонад кавун-малина

Lemonade_watermelon

Приємний освіжаючий напій на базі негазованої мінеральної води, м’якоті кавуна та малини з кислинкою лимона. Якщо любите легку гірчинку, лимон можна лишати зі скоринкою, хоча дітям таке поєднання навряд чи сподобається. Тоді з лимона можна витиснути сік та додати до напою. Якщо кавун та малина достатньо стиглі, такий лимонад зовсім не потрібно підсолоджувати.

на 4-6 порцій:

приготування: 15 хв

  • 1/4 кавуна
  • 1 скл. малини
  • 1 лимон
  • 2-3 скл. негазованої води
  • цукор або мед за смаком
  • кубики льоду, свіжі ягоди або дольки лимона для подачі
  1. М’якоть кавуна без зерняток помістити в чашу блендера разом з малиною та лимонним соком/або цілими дольками лимона, долити воду. Збити до однорідності.
  2. Додати за смаком мед або цукор, добре вимішати.
  3. Розлити у склянки, додати лід та свіжі ягоди.

Насолоджуйтесь та освіжайтесь!

Рекомендована техніка:

Стаціонарний блендер Gorenje B 600 W

Смузі-блендер Gorenje BSM 600 PR

Дана Мацюк

 

Danusia-Maciuk

 

 

 

Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим.
Зі слів Дани, кухня і приготування страв це як відчути себе художником, тільки замість мольберта і пензлів, в руках опиняються кухонні прибори. І кожний виважений рух, як медитація, як мазок фарби. Це віддання частинки себе у смачному тістечку, або запашному борщику.
Автор кулінарного блогу Source of taste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *