Приємний освіжаючий напій на базі негазованої мінеральної води, м’якоті кавуна та малини з кислинкою лимона. Якщо любите легку гірчинку, лимон можна лишати зі скоринкою, хоча дітям таке поєднання навряд чи сподобається. Тоді з лимона можна витиснути сік та додати до напою. Якщо кавун та малина достатньо стиглі, такий лимонад зовсім не потрібно підсолоджувати.
на 4-6 порцій:
приготування: 15 хв
- 1/4 кавуна
- 1 скл. малини
- 1 лимон
- 2-3 скл. негазованої води
- цукор або мед за смаком
- кубики льоду, свіжі ягоди або дольки лимона для подачі
- М’якоть кавуна без зерняток помістити в чашу блендера разом з малиною та лимонним соком/або цілими дольками лимона, долити воду. Збити до однорідності.
- Додати за смаком мед або цукор, добре вимішати.
- Розлити у склянки, додати лід та свіжі ягоди.
Насолоджуйтесь та освіжайтесь!
Рекомендована техніка:
Дана Мацюк
|
Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим. |