Кіш з броколі, баклажаном і перцем

kish

Доброго дня!! Щось давненько ми не готували улюблених пирогів:) Терміново виправляємось. Сьогодні у нас смачний, ніжний і ароматний кіш з овочам.

На пиріг ∅ 24 см:

  • 300 г готового пісочного тіста
  • 300 г броколі
  • 1 баклажан
  • 1 кабачок
  • 1 солодкий перець
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 50 + 50 г пармезану
  • 250 мл. вершків середньої жирності
  • 2 великих яйця
  • сіль і перець за смаком
  • 1/2 ч. л. базиліка або чебрецю
  • 2 ст. л. оливкової олії

Готуємо:

  1. Капусту розібрати на суцвіття і приварити в підсоленій воді 2 хвилини. Перець, баклажан, кабачок і цибулю нарізати кубиками. Часник подрібнити в чаші блендера.
  2. У сотейнику розігріти оливкову олію, додати підготовлені овочі, сіль, перець, базилік і тушкувати 5-6 хвилин, періодично помішуючи.
  3. Тісто розкачати, викласти у форму, зробити бортик. Накрити тісто вощеним папером, всипати горох/квасолю і випікати 10 хвилин в розігрітій до 200°С духовій шафі.
  4. В мисці вінчиком збити яйця з вершками, додати сіль і перець за смаком. На основу для пирога викласти половину натертого сиру, зверху розподілити овочі і суцвіття броколі, вилити заливку, присипати залишком сиру.
  5. Випікати пиріг в попередньо розігрітій до 180°С духовій шафі  25-30 хвилин – поки сир не набуде золотистого кольору. Трохи остудити і можна подавати до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO75SY2B

Блендер Gorenje HBX603HC

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *