Суботні та недільні ранки хочеться розтягнути на кілька годин, спочатку ліниво потягатися в ліжку, виглядати сонячні промінчики, неспішно заварювати каву та готувати щось особливе. Не обов’язково щось складне типу яйця-пашот або голландського соусу. Маленькі хрусткі грінки, серед котрих, сподіваюся, кожен знайде щось для себе. Деякі канапки стануть прекрасним доповненням не тільки сніданку, а й вечірки у колі друзів.
Все що Вам знадобиться це багет з пшеничного або цільнозернового борошна, шматочок вершкового масла та добре розігріта пательня, духовка або портативний гриль і трошки фантазії.
- Наріжте багет шматочками та змастіть з однієї сторони тоненьким шаром вершкового масла кімнатної температури.
- Підсушіть на розігрітій пательні/ у духовці/ на портативному грилі.
- Викладіть улюблені додатки, наприклад:
- розім’яте виделкою зріле авокадо, відварене яйце, сіль, перець
- сир, варення або джем, посічені горіхи
- яєчню-бовтанку, подрібнену зелень, свіжомелений чорний перець
- горіхове масло, банани, кленовий сироп
- моцареллу, в’ялені помідори, базилік
- салатне листя, шинку, відварене яйце з рідким жовточком (5 хв. від моменту закипання)
- сир камамбер, виноград, горіхи та мед
- пластівці авокадо, зерна сезаму, зелень, оливкова олія, сіль
- сир, редиску, відварене яйце, зелену цибульку
Смачного сніданку!
Рекомендована техніка:
Дана Мацюк
|
Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим. |