Японська заправка з часником і васабі

japonski_solatni_preliv_watsabi_cesen_0037_water
Японську кухню неможливо уявити без різних добавок і соусів, які доповнюють смак страв, надаючи їм різних смакових відтінків.
Олію з кунжутного насіння, що зазначена в інгредієнтах, відтепер можна готувати прямо вдома. Ви ще не чули про оліє прес? Дізнатися більше про чудо пристрій та всі переваги приготування найкращої олії холодного віджиму на власній кухні, можна саме тут.
Японська заправка з часником і васабі
на 4 порції
  • 1 зубчик часнику
  • 3 столові ложки японського соєвого соусу
  • 1 столова ложка кунжутної олії холодного віджиму
  • 1 столова ложка пасти васабі
  • 3 столові ложки рисового оцту

Приготування

  1. Дрібно наріжте часник. У чаші змішайте його з соєвим соусом і кунжутною олією.
  2. Додайте пасту васабі та рисовий оцет і ретельно перемішайте.
  3. Залиште на 15 хвилин.
  4. Подавайте з салатом із охолодженої локшини, чорних бобів і гороху.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Олійний прес Gorenje OP650W

 

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *