Часто розморожуєте не ті продукти?

frozen_product

Маркуйте заморожені продукти.

В маркуванні ніякого секрету немає і ми всі нібито розуміємо, що корисно прикріпити наклейку з вказаним  найменуванням, датою заморозки продукту, до того, як відправити у морозильну камеру. Знаємо, але в щоденній метушні частенько нехтуємо корисним знанням і розморожуємо навпомацки. Отже, першим кроком власної самоорганізації  може стати придбання стікерів і водостійкого маркеру. Тримайте цей інструментарій на видному місці, щоб скористатись ним в потрібну мить.

ErasableLabelStarterKit_600

На етикетці напишіть назву і обов’язково вкажіть дату, адже різні типи продуктів мають рекомендовану тривалість зберігання в морозильній камері.

Тип продуктів Рекомендована тривалість зберігання
Фрукти, яловичина 10-12 місяців
Овочі, птиця, телятина 8-10 місяців
Ягнятина 10-12 місяців
Свинина 6-8 місяців
Стейки та фарш 4 місяці
Нежирна риба до 3-х місяців
Копченості, жирна риба до 1-го місяця

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *