Фетучіні з рагу по-болонськи

39_21851_waterpsd

на 4 порції

  • 400 г яєчних фетучіні
  • 200 г яловичого фаршу
  • 25 г сухих грибів
  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 невелика морквина
  • 1 стеблина селери невеликий пучок петрушки
  • 4 столові ложки концентрованої томатної пасти
  • 30 г грудинки або сала
  • 20 г вершкового масла
  • ¼ склянки сухого білого вина
  • 50 г пармезану сіль, перець

1.Замочіть гриби в теплій воді. Наріжте дрібними кубиками по 0,5 см моркву, селеру, цибулю та грудинку; часник і петрушку дрібно порубайте.

2.У глибокій сковороді з товстим дном розтопіть вершкове масло й приблизно 4-5 хвилин смажте все разом на середньому вогні до золотистого кольору. Додайте фарш і готуйте, помішуючи, поки м’ясо не стане світлим. Додайте вино й через хвилину додайте томатну пасту, розведену в невеликій кількості теплої води (приблизно ¼ склянки). Посоліть, поперчіть, додайте порізані на великі куски гриби й накрийте сковороду кришкою. Зменште вогонь до мінімуму й готуйте приблизно 1 годину.

3.Відваріть фетучіні у великій кількості підсоленої води, дотримуючись часу, вказаного на упаковці. Злийте воду, не промивайте фетучіні, додайте рагу, перемішайте й подавайте, посипавши тертим пармезаном.

Рекомендована техніка:

Індукційна поверхня Gorenje IC6INI

Сковорідка Gorenje CW 28 FCP

Олена Колдунова

Елена-Колдунова Автор кулінарної книги “Нет времени готовить?” , відомий у Росії фуд-фотограф і фуд стиліст. Основне кулінарне кредо: незважаючи на квапливий ритм життя сучасного мешканця мегаполісу потрібно і можливо встигати готувати для себе і рідних. Запропоновані Оленою рецепти готуються швидко і не потребують особливих вмінь, а результат буде виглядати, як на фото.
Ми тішимося тим, що саме Олена Колдунова стала автором збірки рецептів для нової висококласної лінійки побутової техніки Gorenje Infinity.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *