на 4 порції
- 400 г яєчних фетучіні
- 200 г яловичого фаршу
- 25 г сухих грибів
- 1 середня цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 невелика морквина
- 1 стеблина селери невеликий пучок петрушки
- 4 столові ложки концентрованої томатної пасти
- 30 г грудинки або сала
- 20 г вершкового масла
- ¼ склянки сухого білого вина
- 50 г пармезану сіль, перець
1.Замочіть гриби в теплій воді. Наріжте дрібними кубиками по 0,5 см моркву, селеру, цибулю та грудинку; часник і петрушку дрібно порубайте.
2.У глибокій сковороді з товстим дном розтопіть вершкове масло й приблизно 4-5 хвилин смажте все разом на середньому вогні до золотистого кольору. Додайте фарш і готуйте, помішуючи, поки м’ясо не стане світлим. Додайте вино й через хвилину додайте томатну пасту, розведену в невеликій кількості теплої води (приблизно ¼ склянки). Посоліть, поперчіть, додайте порізані на великі куски гриби й накрийте сковороду кришкою. Зменште вогонь до мінімуму й готуйте приблизно 1 годину.
3.Відваріть фетучіні у великій кількості підсоленої води, дотримуючись часу, вказаного на упаковці. Злийте воду, не промивайте фетучіні, додайте рагу, перемішайте й подавайте, посипавши тертим пармезаном.
Рекомендована техніка:
|
|
Олена Колдунова
![]() |
Автор кулінарної книги “Нет времени готовить?” , відомий у Росії фуд-фотограф і фуд стиліст. Основне кулінарне кредо: незважаючи на квапливий ритм життя сучасного мешканця мегаполісу потрібно і можливо встигати готувати для себе і рідних. Запропоновані Оленою рецепти готуються швидко і не потребують особливих вмінь, а результат буде виглядати, як на фото. Ми тішимося тим, що саме Олена Колдунова стала автором збірки рецептів для нової висококласної лінійки побутової техніки Gorenje Infinity. |