М’яка та ніжна текстура тістечка, горішки, смак шоколаду – все у брауні поєднується ідеально! А приготувати цей шоколадний десерт, всупереч вигаданим міфам про складність рецептури, напрочуд легко та просто.
Складові:
- 200 г просіяного борошна
- 250 г вершкового масла
- 500 г цукру
- 100 г волоських горіхів
- 3/4 склянки какао
- 4 шт. яєць
- 1/4 ч. л. розпушувача
- пучка солі
Готуємо:
- Вершкове масло розтопити у сотейнику на помірному вогні.
- Горіхи подрібнити за допомогою блендера.
- Всі інгредієнти поєднати в зручній ємності та збити міксером на помірній швидкості до однорідної консистенції.
- Підготувати форму для випікання розміром 20 на 20 см. та високим бортиком. Застелити форму пергаментним папером. Викласти у форму тісто і випікати 40-50 хв. у розігрітій до 170 °С духовій шафі. Верхівка готового брауні має буде глянцевою.
- Дайте випічці час повністю охолонути і наріжте на квадратні тістечка.
Смачної випічки!
Рекомендована техніка:
|
З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”. |