Брауні

brownie

М’яка та ніжна текстура тістечка, горішки, смак шоколаду  – все у брауні поєднується ідеально! А приготувати цей шоколадний десерт, всупереч вигаданим міфам про складність рецептури, напрочуд легко та просто. 

 Складові:

  • 200 г просіяного борошна
  • 250 г вершкового масла
  • 500 г цукру
  • 100 г волоських горіхів
  • 3/4 склянки какао
  • 4 шт. яєць
  • 1/4 ч. л. розпушувача
  • пучка солі

Готуємо:

  1. Вершкове масло розтопити у сотейнику на помірному вогні.
  2. Горіхи подрібнити за допомогою блендера.
  3. Всі інгредієнти поєднати в зручній ємності та збити міксером на помірній швидкості до однорідної консистенції.
  4. Підготувати форму для випікання розміром 20 на 20 см. та високим бортиком. Застелити форму пергаментним папером. Викласти у форму тісто і випікати 40-50 хв. у розігрітій до 170 °С духовій шафі. Верхівка готового брауні має буде глянцевою.
  5. Дайте випічці час повністю охолонути і наріжте на квадратні тістечка.

Смачної випічки!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO637E30XG

Міксер Gorenje M701B

 Анна Мітякіна

 

Anna_Mitiakina

 

 

 

З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *