Домашнє морозиво – не проблема! Пропоную спробувати цей простий рецепт ароматного і смачного морозива вже сьогодні.
На 6 порцій
- 6 стиглих бананів
- 2 ст. л. лимонного соку або соку лайма
- 3/4 склянки кленового сиропу (фінікового, агави або меду за смаком)
- 1,5 склянки кокосових вершків (можна замінити жирною сметаною або вершками)
Готуємо
- Банани подрібнити блендером до стану пюре, змішати з соком цитруса і перемішати. Влити вершки і ще раз перемішати. Перелити в контейнер, придатний для використання за низьких температур, і заморожувати протягом 5-6 годин, кожні хвилин 30-40 перемішувати суміш дерев’яною або силіконовою лопаткою.
- Якщо ви використовуєте звичайні вершки, для кращого аромату рекомендую вам їх прогріти разом з кокосовою стружкою і дати настоятися до охолодження.
- Розкласти морозиво по креманкам, присипати за бажанням тертим шоколадом або м’ятою, полити трохи сиропом і подавати до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка: