Хрусткі вафлі самі по собі смакують чудово. А якщо кожну з них ще змастити улюбленим шоколадним кремом та перекласти кожний шар ароматними полуничками, то отримаємо справжнісінький святковий торт.
Складники
- 120 г борошна
- 2 ст.л. какао
- 1 шт. яєць
- 120 г цукру
- 65 г вершкового масла
- 25 г рослинної олії
- 1 ч.л. розпушувача для тіста
- 100 г шоколадного крему «нутелла»
- 100 г полуниць
- 60 мл. води
Готуємо
1.Просіюємо борошно у миску разом з розпушувачем та какао. Додаємо яйце, розм’якле вершкове масло, рослинну олію, цукор і воду. Збиваємо міксером до утворення однорідної пишної маси. Випікаємо 4 вафлі у змащеній олією вафельниці і даємо час, щоб готові вафлі охололи.
2.Шоколадний крем перекладаємо у кондитерський мішечок. Таріль, на якій будемо складати вафлі, змащуємо шоколадним кремом. Кожний шар вафель покриваємо шоколадом і кружальцями полуниці.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Зоряна Івченко
|
Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com. |