Хоча й пісна, але надзвичайно поживна страва з насіння та домашньої соняшникової олії. Готовий спред намащують на хліб або ще краще – на грінку.
А домашню олію відтепер можна готувати прямо на кухні. Ви ще не чули про оліє прес? Дізнатися більше про чудо пристрій та всі переваги приготування найкращої олії холодного віджиму у себе вдома, можна саме тут.
А тим часом рецепт смачного спреду з соняшникового насіння.
На 4 порції знадобиться:
- 150 г насіння соняшника
- 2 зубчики часнику
- 40 мл соняшникової олії холодного віджиму
- пучка солі
- 2 столові ложки лимонного соку
- свіжа або сушена петрушка
Приготування
1.Замочіть насіння соняшника на 24 години.
2.Подрібніть насіння і додайте часник.
3.Влийте соняшникову олію та лимонний сік, додайте приправи за смаком.
4.Додайте дрібно нарізану свіжу або сушену петрушку.
5.Розітріть до однорідної маси та подавайте.
Смачного!
Рекомендована техніка:
One response