Саме цей салат потрібно неодмінно готувати навесні – хоча він і простий, але має неймовірний смак. Хрустка редиска, ніжні салатні листя та найсмачніша заправка. Соус із жирної домашньої сметани, розтертої з яєчними жовтками і гірчицею, чимось нагадує заправку для окрошки, такої ж кремової текстури. В поєднанні з весняною зеленню він просто чудово смакує. До редису, до речі, можна додати огірків, буде ще краще та смачніше.
Складники
- жменя салатних листків
- 150 г редиски
- 3 шт. яєць
- 3 ст.л. сметани
- жменя кропу
- жменя зеленої цибулі
- 1,5 ст.л. гірчиці
- сіль
Приготування
Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com. |
Чудовий весняний салат. Обов’язково спробую. Усе дуже просто та доступно. Невеличке виправлення : українською звучить не “горстка” , а “жменька”.
Леся, вдячні за Ваш коментар. Виправимо на “жменьку”. Коли набір інгредієнтів для салату простий, а смак чудовий, чому б його не приготувати 🙂
Я уже приготувала. Смачно і дітям теж сподобалось. Шкода, що до коментаря не можна приєднати своє фото