Смузі зі шпинатом та імбиром

spinach_banana_ginger

Вітамінний тонізуючий коктейль, який допоможе прокинутися зранку та додасть енергії протягом дня. Спробуйте кілька днів поспіль відмовитися від звичайного для Вас сніданку, замінивши його подібного роду напоями. Смузі можна приготувати також на базі свіжозавареного зеленого чаю, досить нейтральних за смаком ананасового та виноградного соку. Звичайно, щоб користі для здоров’я було більше, намагайтеся не використовувати пастеризовані соки з високим вмістом цукру. Імбир не обов’язково ретельно чистити від скоринки, адже під нею знаходиться весь запас ефірних масел та ароматичних речовин.

на 1 порцію:

приготування: 5 хв

  • 100 г свіжого шпинату
  • 2 пластівці імбиру
  • 250 мл яблучного соку
  • ½ банана
  1. Листя шпинату ретельно промити, обірвати грубші стебла. Банан нарізати кружечками.
  2. Помістити всі складники у чашу блендера та збити до однорідності пульсуючими рухами.
  3. Перелити у склянку та насолоджуватися.

Корисна порада:  поза сезоном свіжий шпинат можна замінити мороженим, котрий перед приготуванням потрібно розморозити, додаючи сік, що залишився, до коктейлю.

Рекомендована техніка:

Смузі-блендер GORENJE BSM600PR

 

Дана Мацюк

 

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-1

 

 

Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим.
Зі слів Дани, кухня і приготування страв це як відчути себе художником, тільки замість мольберта і пензлів, в руках опиняються кухонні прибори. І кожний виважений рух, як медитація, як мазок фарби. Це віддання частинки себе у смачному тістечку, або запашному борщику.
Автор кулінарного блогу Source of taste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *