Дітки працівників корпоративної сім’ї Gorenje Group зростають якщо не майбутніми шеф-кухарями, так точно експертами у приготуванні різноманітних смаколиків. І це просто чудово! Адже, домашні страви приготовані у колі сім’ї – найсмачніші у світі.
Приготування тіста займе пару хвилин, але потрібен буде час для його охолодження.
Складові:
- 250 г борошна
- 45 г какао-порошку
- дрібка солі
- 150 г вершкового масла (розм’якшеного)
- 130 г білого цукру
- 80 г коричневого цукру
- 1 яйце
Готуємо:
- В миску просіяти борошно, всипати какао і дрібку солі. Перемішати до об’єднання.
- В окремій ємності збити вершкове масло зі звичайним і коричневим цукром. Додати яйце і ще раз перемішати.
- Поєднати суміш сухих інгредієнтів з масляним кремом. Замісити вручну тісто. Сформувати з тіста кулю і розплескати її у диск. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на півгодини.
- Охолоджене тісто розкачати на стільниці або дошці, струшеній борошном. Вирізати печиво різних форм. Для найкращого результату потримайте фігурне печиво хвилин 10-15 у морозилці перед тим, як відправити випікатись у розігріту до 160°С духовку.
- Простелити деко промащеним папером, викласти фігурне печиво і випікати протягом 10 хвилин. Остудити печиво на решітці.
Смаколики до чаю готові, і найменший з шеф-кухарів задоволений 🙂