Шоколадне цукрове печиво

kids_cooking

Дітки працівників корпоративної сім’ї Gorenje Group зростають якщо не майбутніми шеф-кухарями, так точно експертами у приготуванні різноманітних смаколиків. І це просто чудово! Адже, домашні страви приготовані у колі сім’ї – найсмачніші у світі.

Приготування тіста займе пару хвилин, але потрібен буде час для його охолодження.

Складові:

  • 250 г борошна
  • 45 г какао-порошку
  • дрібка солі
  • 150 г вершкового масла (розм’якшеного)
  • 130 г білого цукру
  • 80 г коричневого цукру
  • 1 яйце

Готуємо:

  1. В миску просіяти борошно, всипати какао і дрібку солі. Перемішати до об’єднання.
  2. В окремій ємності збити вершкове масло зі звичайним і коричневим цукром. Додати яйце і ще раз перемішати.
  3. Поєднати суміш сухих інгредієнтів з масляним кремом. Замісити вручну тісто. Сформувати з тіста кулю і розплескати її у диск. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на півгодини.
  4. Охолоджене тісто розкачати на стільниці або дошці, струшеній борошном. Вирізати печиво різних форм. Для найкращого результату потримайте фігурне печиво хвилин 10-15 у морозилці перед тим, як відправити випікатись у розігріту до 160°С духовку.
  5. Простелити деко промащеним папером, викласти фігурне печиво і випікати протягом 10 хвилин. Остудити печиво на решітці.

choco_cookies

Смаколики до чаю готові, і найменший з шеф-кухарів задоволений 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *