Легкий у приготуванні теплий салат, на мій погляд, ідеально доповнить по-літньому затишну вечерю вдома. За вашим бажанням можете додати сюди і інших овочів-гриль. Оскільки я справжній фанат кабачків / цукіні, то пропоную саме такий варіант:
на 2 порції
- 2 молодих кабачка
- 200 гр. томатів чері
- пучок руколи або базиліка
- 50 гр. сиру Grana Padano (натертого або нарізаного слайсами)
- 1 ст.л. мигдальних пластівців
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. бальзамічного оцту
- 1 ст.л. цитринового соку
- сіль і перець за смаком
- зубчик часнику (за бажання)
Приготування
1.Кабачки нарізати тонкими смужками і обсмажити на грилі . Чері нарізати на четвертинки.
2.У мисці розтерти подрібнений зубчик часнику з сіллю та перцем, додати оцет, сік цитрини і оливкову олію. На таріль викласти грильовані кабачки, томати чері, полити заправкою.
3.Викласти листя зелені, присипати мигдальними пластівцями і сиром . Подавати з підсушеним на грилі або в тостері багетом, з келихом білого вина.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |