Американська класика, одна з найпростіших і водночас найсмачніших салатних заправок, кремовий соус на базі маслянки, вершків та домашнього майонезу зі щедрою порцією ароматних трав. За бажанням сметану можна замінити натуральним йогуртом, зменшити кількість майонезу, але обов’язково додавайте сушені часник та цибулю. Саме вони зроблять смак соусу неповторним, бо навіть зі свіжим часником це вже не те.
З цим соусом можна безкінечно експериментувати та пропоную вам свій перевірений рецепт.
Складові:
приготування – 5 хв
- 1 склянка майонезу
- 1/2 склянки майонезу або кефіру
- 1/2 склянки нежирної сметани (12-18%)
- сік 1/2 лимона
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 2 ч. л. сушеної цибулі
- по одному пучку зеленої цибулі, петрушки та укропу
- сіль за смаком
Приготування
- Зелень подрібнити. Помістити всі складники у чашу блендера та збити до однорідної консистенції.
- Скуштувати та виправити на сіль, якщо в цьому буде необхідність.
Смачна заправка до салатів готова за лічені хвилини 🙂
Рекомендована техніка:
Дана Мацюк
|
Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим. |