Паста з соусом з перцю-гриль та пармезаном

pasta_with_sause

Вітання! Ви ж знаєте який я пастоман 🙂 Ось сьогодні хочу вам запропонувати приготувати просто неймовірно смачний соус з перцем. Готується дуже просто, але результат приголомшливий! Запевняю і настійно рекомендую:

На 3 порції:

  • паста
  • 2 болгарських перця
  • 1 червона цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • щіпка чебрецю / базиліка
  • сіль і перець за смаком
  • 5-6 ст.л. оливкової олії
  • 50 г тертого пармезану
  • сік 1/3 лимона
  • 1 ст.л. бальзаміку
  • 1 ч.л. цукру

Готуємо:

  1. Перець і цибулю запекти на грилі до рум’яної шкірки. Перець перекласти в щільний пакет і зав’язати. Через 10 хвилин акуратно зняти з перцю шкірку і видалити насіння.
  2. Пасту відварити до стану альденте.
  3. У миску скласти перець-гриль, цибулю, часник, додати всі інші інгредієнти крім сиру і збити блендером до стану пюре.
  4. Пасту змішати з соусом, додати пармезан, ще раз перемішати і можна подавати до столу.
    Смачного!

Рекомендована техніка:

Контактний гриль Gorenje KR 1800 CE

Блендер Gorenje HBX 604 QB

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

 

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *