Вітання! Ви ж знаєте який я пастоман 🙂 Ось сьогодні хочу вам запропонувати приготувати просто неймовірно смачний соус з перцем. Готується дуже просто, але результат приголомшливий! Запевняю і настійно рекомендую:
На 3 порції:
- паста
- 2 болгарських перця
- 1 червона цибулина
- 1 зубчик часнику
- щіпка чебрецю / базиліка
- сіль і перець за смаком
- 5-6 ст.л. оливкової олії
- 50 г тертого пармезану
- сік 1/3 лимона
- 1 ст.л. бальзаміку
- 1 ч.л. цукру
Готуємо:
- Перець і цибулю запекти на грилі до рум’яної шкірки. Перець перекласти в щільний пакет і зав’язати. Через 10 хвилин акуратно зняти з перцю шкірку і видалити насіння.
- Пасту відварити до стану альденте.
- У миску скласти перець-гриль, цибулю, часник, додати всі інші інгредієнти крім сиру і збити блендером до стану пюре.
- Пасту змішати з соусом, додати пармезан, ще раз перемішати і можна подавати до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |