Сьогодні у нас італійська паста з одним з моїх найулюбленіших соусів. Готується на раз, два, три, вирізняється насиченим і довершеним смаком. Як справжній “пастоман” я готую різні варіації цієї страви мінімум раз на тиждень. Всього-на-всього 10 хвилин, а з хорошим блендером під рукою ще швидше, і страва готова до столу.
На 2 порції:
- 100 г волоських горіхів
- 2 ст. л. оливкової олії
- 50 г пармезану
- 200 мл вершків 15%
- 1 зубчик часнику
- 1 цибулина
- сіль і перець за смаком
- невеликий пучок петрушки
- 200 г пасти
Готуємо:
- У підсоленій воді відварити пасту до стану аль денте.
- Цибулю і часник нарізати. Горіхи подрібнити в чаші блендера.
- У сотейнику на оливковій олії підсмажити до м’якості часник з цибулею, додати горіхи і влити вершки. Посолити і поперчити за смаком. Дати закипіти і зняти з вогню. Соус разом з зеленню подрібнити блендером, додати натертий пармезан і перемішати.
- Пасту змішати з соусом і одразу ж подавати до столу.
Смачного!
Експертна оцінка від досвідченого кулінара, фуд-блогера, Едуарда Насирова
|
Основні характеристики, яким слід надати перевагу при виборі хорошого погружного блендера, це перш за все потужність, матеріал деталей та укомплектованість. І ще особиста порада, краще не економити на хорошому блендері, адже цей прилад – ваш надійний помічник на кухні. Обирайте якість, і ваш блендер справиться з усіма поставленими завданнями. У блендері Gorenje HBX603HC особисто я впевнений на сто відсотків. З ним готувати соус до пасти – одне задоволення! |
Рекомендована техніка: