Зігрівальний капустяний суп

comforting_cabbage_soup_1

Суп завжди чудово підходить для холодної пори або днів, коли потрібна корисна й тепла їжа. Суп — це проста страва, яка, утім, порадує навіть найвибагливіших гурманів. Його можна приготувати з простих повсякденних інгредієнтів усього за кілька кроків.

Інгредієнти:

  • 500 г сухого хліба
  • 250 г капустяних листків
  • 200 г тертого сиру чедер
  • 1,3 л овочевого бульйону”

Наріжте хліб скибочками шириною 1 см і нашинкуйте капусту соломкою. Покладіть шар хліба в жаростійку каструлю. Посипте ⅓ тертого сиру. Зверху покладіть ½ нарізаної капусти. Повторіть усі шари ще раз. Прикрасьте рештою сиру чедер. Залийте в каструлю 1,3 л овочевого бульйону. Готуйте за температури 180 °C протягом 30 хвилин. Подавайте страву теплою.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *