Суп завжди чудово підходить для холодної пори або днів, коли потрібна корисна й тепла їжа. Суп — це проста страва, яка, утім, порадує навіть найвибагливіших гурманів. Його можна приготувати з простих повсякденних інгредієнтів усього за кілька кроків.
Інгредієнти:
- 500 г сухого хліба
- 250 г капустяних листків
- 200 г тертого сиру чедер
- 1,3 л овочевого бульйону”
Наріжте хліб скибочками шириною 1 см і нашинкуйте капусту соломкою. Покладіть шар хліба в жаростійку каструлю. Посипте ⅓ тертого сиру. Зверху покладіть ½ нарізаної капусти. Повторіть усі шари ще раз. Прикрасьте рештою сиру чедер. Залийте в каструлю 1,3 л овочевого бульйону. Готуйте за температури 180 °C протягом 30 хвилин. Подавайте страву теплою.