Беззернова гранола стане чудовою альтернативою сніданку для тих, хто в силу тих чи інших причин не споживає злакові культури. Збагачена корисними жирами і білками гранола стане відмінним початком дня. Її складові настільки універсальні, що можна обрати безліч поєднань – йогурт, молоко, пудинг, або як додаток до млинців та вафель.
Складові:
- 250 г кокосових пластівців
- 60 г насіння льону
- 100 г насіння соняшнику
- 100 г насіння гарбуза
- 70 г волоських горіхів
- 50 г кокосового масла
- 1 ч. л. меленої кориці
- 1ч. л. меленого імбиру
Готуємо:
- Форму для випічки застелити пергаментом.
- Змішати кокосові пластівці, насіння і горіхи. Викласти суміш у форму для випічки.
- Розтопити кокосове масло і додати корицю і імбир.
- Залити зернову суміш і ретельно перемішати.
- Випікати при температурі 180°C протягом 20 хвилин, помішуючи кожні 5-7 хвилин.
- Дати охолонути. Зберігати в щільно закритому посуді.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Elza Brook
|
Фуд-фотограф і фуд-стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших. |