Беззернова гранола

Grain_free_granola

Беззернова гранола стане чудовою альтернативою сніданку для тих, хто в силу тих чи інших причин не споживає злакові культури. Збагачена корисними жирами і білками гранола стане відмінним початком дня. Її складові настільки універсальні, що можна обрати безліч поєднань – йогурт, молоко, пудинг, або як додаток до млинців та вафель.

Складові:

  • 250 г кокосових пластівців
  • 60 г насіння льону
  • 100 г насіння соняшнику
  • 100 г насіння гарбуза
  • 70 г волоських горіхів
  • 50 г кокосового масла
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 1ч. л. меленого імбиру

Готуємо:

  1. Форму для випічки застелити пергаментом.
  2. Змішати кокосові пластівці, насіння і горіхи. Викласти суміш у форму для випічки.
  3. Розтопити кокосове масло і додати корицю і імбир.
  4. Залити зернову суміш і ретельно перемішати.
  5. Випікати при температурі 180°C протягом 20 хвилин, помішуючи кожні 5-7 хвилин.
  6. Дати охолонути. Зберігати в щільно закритому посуді.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO75SY2B

Elza Brook

 

 

 

 

Фуд-фотограф і фуд-стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *