Відсвяткуйте Великдень з цими чарівними морквяними зайчиками – десертами, вкритими ніжним білим шоколадом і приправленими теплими спеціями. Веселий і смачний смаколик, який майже занадто гарний, щоб його з’їсти!
Відсвяткуйте Великдень з цим неймовірно смачним рецептом морквяних зайчиків! Солодкий пряний десерт у ніжному білому шоколаді — майже занадто гарний, щоб з’їсти… майже.
Інгредієнти:
- 100 г моркви, дрібно натертої
- 100 мл гарячого молока
- 1 ст. л. кокосової олії
- ¾ ч. л. меленого кориці
- ½ ч. л. меленого імбиру
- ⅛ ч. л. меленого мускатного горіха
- ½ ч. л. ванільного екстракту
- 80 г пеканів
- 140 г бісквітного печива савоярді
- 20 г кокосового борошна
- 50 г крем-сиру
Інструкції:
Дрібно натріть моркву в середню миску, залийте гарячим молоком і залиште на кілька хвилин. Додайте кокосову олію, корицю, імбир, мускатний горіх і ванільний екстракт. У кухонному комбайні подрібніть пекани та печиво савоярді до крихти, потім пересипте суміш у миску з морквою. Додайте кокосове борошно та крем-сир, добре перемішайте до однорідності. Накрийте миску харчовою плівкою та охолоджуйте 30 хвилин.Сформуйте з морквяної маси кульки у формі яєць, потім сформуйте і прикріпіть два маленькі вушка зверху. Повторіть з рештою суміші. Викладіть зайчиків на застелене деко та заморозьте на 1–2 години. Розтопіть білий шоколад із кокосовою олією на водяній бані або в мікрохвильовці. Коли зайчики застигнуть, але ще не будуть повністю заморожені, вставте шпажку знизу, занурте в розтоплений шоколад і дайте стекти зайвому. Прикріпіть цукрові оченята та носики розтопленим шоколадом, потім викладіть на тарілку для остаточного застигання перед подачею.