Сьогодні у нас неймовірно смачний і легкий у виконанні десерт, який чудово підійде для сімейного сніданку. На все про все – 10 хвилин.
На 2-3 порції:
Банановий крем
- 1 стиглий банан
- 2 ст. л. цукру
- 10 листочків м’яти
Чорничний крем
- 2/3 скл. чорниці
- 2/3 скл. кисломолочного сиру
- 1/3 ч. л. ванільного екстракту
- 1 ст. л. жирних вершків
- 2 ст. л. цукрової пудри
- 3-4 ст. л. граноли
- 2 ст. л. чорниці
- листя м’яти
Готуємо:
В одній мисці змішуємо за допомогою блендера інгредієнти для бананового крему. В іншій мисці змішуємо інгредієнти для чорничного крему. На дно креманок насипаємо по ложці граноли, зверху розподіляємо ложку бананового крему, а далі шар чорничного. Повторюємо ще раз послідовність дій. Охолоджуємо десерт в холодильнику і подаємо до столу!
Смачного!
Рекомендована техніка:
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food. |
Добрий день! Зайшла вибрати рецепт для флешмобу “сніданку бути”! і у двох назвах рецептів та їхньому описі зустріла слово “творог”. Це не українське слово. Українською звучить “сир”. Ви ж пишете “сирники”, а не “творожники”, але чомусь “творожний десерт” і ” творожне суфле”. Якщо ви переживаєте, що , раптом, читачі можуть поплутати “сир” з “твердим сиром”, то пишіть “кисломолочний сир”, але аж ніяк не “творог”. Дякую.
Леся, дякую. Виправимо на кисломолочний сир 🙂