Салат з помідорами чері та грильованим кабачком

tomatoes_and_grilled_courgettes

Легкий у приготуванні теплий салат, на мій погляд, ідеально доповнить по-літньому затишну вечерю вдома. За вашим бажанням можете додати сюди і інших овочів-гриль. Оскільки я справжній  фанат кабачків / цукіні, то пропоную саме такий варіант:

на 2 порції

  • 2 молодих кабачка
  • 200 гр. томатів чері
  • пучок руколи або базиліка
  • 50 гр. сиру Grana Padano (натертого або нарізаного слайсами)
  • 1 ст.л. мигдальних пластівців
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту 
  • 1 ст.л. цитринового соку
  • сіль і перець за смаком
  • зубчик часнику (за бажання)

Приготування

1.Кабачки нарізати тонкими смужками і обсмажити на грилі . Чері нарізати на четвертинки.

2.У мисці розтерти подрібнений зубчик часнику з сіллю та перцем, додати оцет, сік цитрини і оливкову олію. На таріль викласти грильовані кабачки, томати чері, полити заправкою.

3.Викласти листя зелені, присипати мигдальними пластівцями і сиром . Подавати з підсушеним на грилі або в тостері багетом, з келихом білого вина.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Контактний гриль Gorenje KR 1800 CE

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *