Рибні палички з кокосовою скоринкою

coconut_crusted_fish_fingers_1

Хочете дізнатися рецепт корисної та водночас смачної закуски, яка підійде й на роль легкого обіду? Ці рибні палички з кокосовою скоринкою хрусткі зовні та соковиті всередині, а готувати їх дуже просто. У вас напевне все вийде з першого разу. І вам напевне сподобається.

Інгредієнти:

  • 500 г білої риби
  • 2 ст. л. соку лайма
  • 100 мл кокосового крему
  • 100 г кокосової стружки
  • 50 г панірувальної суміші
  • 1 ч. л. перцю чилі
  • 1 ч. л. солі
  • 70 г розтопленого масла

Розріжте рибу на маленькі шматочки шириною 3 см та довжиною 8 см. Підготуйте кокосовий маринад. Вилийте в миску кокосовий крем і сік лайма, додайте солі, перемішайте. Занурте в готову суміш філе, накрийте миску та поставте в холодильник на годину. Тим часом додайте до панірувальної суміші кокосову стружку та мелений чилі. Вийміть рибу з холодильника та постарайтеся стерти з неї весь кокосовий крем. Опустіть рибу в розтоплене масло й обваляйте її в косово-панірувальній суміші з усіх боків. Розкладіть її на деку, вкритому папером для випікання, і готуйте в духовій шафі протягом 15 хвилин при температурі 200 °C. Подавайте з картопляними чіпсами та пікантним йогуртовим соусом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *