Пригадайте, чи були Ви колись приємно здивовані абсолютно довершеним поєднанням декількох різних за смаком продуктів? Погодьтесь, серед розмаїття інгредієнтів є ті, які просто створені один для одного. Коли ви поєднуєте ці продукти в стравах, будьте впевнені, що результат перевершить всі очікування. Крім того, експериментуйте: замінюйте схожий за смаком продукт на інший та створюйте нові виграшні комбінації за ваших уподобань.
Швидкий сніданок – легко й просто! Рум’яний тост, змащений вершковим маслом і зверху политий рідким медом – знайома класика, а ось твердий сир з кедровими горішками та медом – щось новеньке.
Класичні поєднання інгредієнтів у салатах. Італійський “Капрезе ” та теплий салат з буряком і м’яким козиним сиром.
З мускатним горіхом улюблене картопляне пюре стане виразнішим, а м’ясо, замариноване з додаванням насіння фенхелю в рази покращиться на смак.
Смачних Вам кулінарних відкриттів!