Якщо у вас залишились невикористані білки, без жодних вагань приготуйте печиво брауні за цим простим рецептом. Коли печиво почне зникати за лічені хвилини, то, напевно, це і буде доказом хорошого результату.
Нам знадобиться:
- 2 білки
- ¼ ч. л. ванільного екстракту
- 1 склянка цукрової пудри
- ½ склянки несолодкого какао-порошку
- 1/8 ч. л. солі
- 3 ст. л. шоколадної крихти (або шоколадних капель)
Приготування:
- За допомогою міксера на високій швидкості збити білки і ванільний екстракт до м’яких піків. В окрему миску просіяти цукрову пудру, какао і сіль, щоб не було грудочок. Половину сухої суміші акуратно вмішати в білки. Потім додати другу половину сухих інгредієнтів і шоколадну крихту.
- Столовою ложкою сформувати з тіста заготовки печива і викладати на пергамент, попередньо змащений вершковим маслом.
- Випікати печиво 15-17 хвилин в розігрітій до 175°С духовці.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Анна Мітякіна
|
З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”. |