Печиво брауні

brauni_cookies1

Якщо у вас залишились невикористані білки, без жодних вагань приготуйте печиво брауні за цим простим рецептом. Коли печиво почне зникати за лічені хвилини, то, напевно, це і буде доказом хорошого результату.

Нам знадобиться:

  • 2 білки
  • ¼ ч. л. ванільного екстракту
  • 1 склянка цукрової пудри
  • ½ склянки несолодкого какао-порошку
  • 1/8 ч. л. солі
  • 3 ст. л. шоколадної крихти (або шоколадних капель)

Приготування:

  1. За допомогою міксера на високій швидкості збити білки і ванільний екстракт до м’яких піків. В окрему миску просіяти цукрову пудру, какао і сіль, щоб не було грудочок. Половину сухої суміші акуратно вмішати в білки. Потім додати другу половину сухих інгредієнтів і шоколадну крихту.
  2. Столовою ложкою сформувати з тіста заготовки печива і викладати на пергамент, попередньо змащений вершковим маслом.
  3. Випікати печиво 15-17 хвилин в розігрітій до 175°С духовці.

brauni_cookies

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO635E11X

Міксер Gorenje ME510W

Анна Мітякіна

 

Anna_Mitiakina

 

З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *