До запашної ранкової кави, ароматного трав’яного чаю або склянки холодного молока. ніжні шматочки стиглих яблук вкутані тоненьким плащиком тіста, присипані кристаликами цукру та пряною корицею. Найсмачніші ще теплими. Рецепт настільки простий, що готувати їх можна хоч двічі на день.
Інгредієнти на 4-6 порцій:
- 1 склянка борошна
- 1 склянка молока
- 2 яйця
- 1 ст. л. олії
- 1 ст.л. цукру
- дрібка солі
- 4 середні яблука
- олія для смажіння
- додатково: цукор та кориця
Приготування:
Цукор розтерти з яйцями, додати молоко, посолити. Поступово досипаючи борошно, вимішати до однорідної консистенції. Наприкінці додати олію.
Яблука почистити, порізати кільцями товщиною близько 0.5 см.
На пательні розігріти олію. Шматочки яблук занурювати в тісто та смажити до золотистого кольору з обох боків. Ще гарячі яблука посипати цукром та корицею.
Рекомендована техніка:
|
|